1/8
PZ screenshot 0
PZ screenshot 1
PZ screenshot 2
PZ screenshot 3
PZ screenshot 4
PZ screenshot 5
PZ screenshot 6
PZ screenshot 7
PZ Icon

PZ

PZ
Trustable Ranking IconMegbízható
1K+Letöltések
39.5MBMéret
Android Version Icon5.1+
Android-verzió
2.10.1(12-06-2024)Legújabb verzió
-
(0 Értékelések)
Age ratingPEGI-3
Letöltés
RészletekÉrtékelésekVerziókInfó
1/8

PZ leírása

Használja a legnagyobb és legfontosabb médiát Stuttgart között bárhol és bármikor.

A "Pforzheimer Zeitung" és a "PZ-news.de" applikációval multimédiás és interaktív módon megtapasztalhatja a Fekete-erdő északi részén található régiót annak minden hírével, háttérinformációjával, elemzésével, történetével. Az univerzális alkalmazás online híreket és digitális újságot kínál egyben. Legyen naprakész a legfrissebb hírekkel a "PZ-news.de" híroldalán, váltson az alkalmazáson belüli e-papírra, és töltse le az elektronikus újságot digitális előfizetőként. Olvassa el a holnap újságát az e-lap esti kiadásában, és böngésszen digitális újságarchívumunkban, amely a PZ 1949. október 1-jei első kiadásáig nyúlik vissza.


HÍREK:


Az alkalmazás egytől egyig feltérképezi a "PZ-news.de", a "Pforzheimer Zeitung" internetes portál híroldalát. Híreket, háttérinformációkat, elemzéseket és történeteket fog kapni Pforzheimből, az Enzkreis-ből és a Calw negyed egyes részeiről, amelyeket minőségi helyi újságírás felhasználásával készítettek. Természetesen ide tartoznak a videók, képgalériák, élő tickerek, interaktív grafika és multimédiás riportok is. Ezen kívül a legfontosabb dolgokat Németországból és a világ minden tájáról biztosítjuk Önnek.


PZ PLUS TARTALOM:


Digitális előfizetőink kizárólagos hozzáférést kapnak minden tartalomhoz. Előfizetőként regisztrálhat az alkalmazásban, majd korlátlanul hozzáférhet az összes cikkhez, videóhoz, képgalériához vagy multimédiás jelentéshez.


PORTÁLOK:


Az alkalmazás olyan portálokra visz, mint a „Gyász”, „Jobs” vagy „PZ Forum”. Az oldalak eléréséhez azonban el kell hagynia az alkalmazást.


KÜLÖNLEGES TÉMÁK:


A speciális és szolgáltatási témák nagy területe nem csak eligazodást és segítséget nyújt a mindennapi életben. Ráadásul a Fekete-erdő északi részének virágzó gazdasága is itt találja meg a helyét.


TIPPEK, IDŐPONTOK ÉS ESEMÉNYEK:


Látogassa meg a „stadtklar.de” eseményportálunkat az alkalmazáson keresztül. Itt több ezer eseménydátum van felsorolva és leírva. Itt jegyiroda is elérhető.


HÍRLEVÉL:


Szeretnél reggel elsőként e-mailben értesülni a "PZ-news.de" legfontosabb híreiről? Ezután regisztráljon az alkalmazásban ingyenes hírlevelünkre, amelyet minden hétköznap adunk ki. Csütörtök esténként külön hírlevél érkezik a családoknak.


PAPÍR:


Az alkalmazás felső sarkában található újság ikon a "Pforzheimer Zeitung" e-papír kiadásához vezet. Digitális előfizetőként nem csak az aktuális számot olvashatja nagyfokú felhasználóbarátsággal. 21 órától az újság esti kiadását is megkapjátok. Az e-újság cikkeit hangfunkcióval is felolvashatja. A PZ mindhárom száma letölthető: Pforzheim, Mühlacker és Northern Black Forest. Egy egészen különleges kincs a digitális újságarchívumunk, amely szintén az alkalmazásban található. Itt böngészhet az első, 1949. október 1-jei PZ óta megjelent lapszámok között. Az e-lapról is letölthető az újság összes melléklete, valamint az rtv televízióműsor és a „Land&Leute” életmódmagazin.


ALKALMAZÁSON belüli VÁSÁRLÁSOK:


App Plus (8,99 € / hó – az első hónap ingyenes):

Korlátlan tartalom, beleértve a Plus cikkeket a PZ-news.de oldalon

Kevesebb reklám

A hozzáférés a PZ alkalmazáson keresztül történik. Más eszközök használata csak az áruházi fiókon belül lehetséges.

App Digital (25,99 € / hó):

E-papír tablethez és okostelefonhoz

E-papír esti kiadás: Az első oldalak előző nap 21 órától érhetők el

E-papír archívum 1949. október 1. óta megjelent számokkal

Korlátlan tartalom, beleértve a PZ-hírek Plusz cikkeit

A hozzáférés a PZ alkalmazáson keresztül történik. Más eszközök használata csak az áruházi fiókon belül lehetséges.


Véleménye fontos számunkra: írjon nekünk az internet@pz-news.de címre, vagy értékeljen minket az üzletben. Nagyon szépen köszönöm!

Az Ön "Pforzheim újságja"

PZ - 2.10.1 verzió

(12-06-2024)
Egyéb változatok
Mi újságKleinere Korrekturen.

Még nincs vélemény vagy értékelés! Ha te szeretnél lenni az első,

-
0 Reviews
5
4
3
2
1
Info Trust Icon
Jó app garanciaEz az alkalmazás átment a vírus- malware és egyéb ellenőrzéseken, és nem tartalmaz semmiféle veszélyforrást.

PZ - APK információ

APK verzió: 2.10.1Csomag: de.meyle_mueller.pz
Android kompatibilitás: 5.1+ (Lollipop)
Fejlesztő:PZÜzletszabályzat:http://www.pz-news.de/dse-pzapp.htmlEngedélyek:34
Név: PZMéret: 39.5 MBLetöltések: 5Verzió: : 2.10.1Megjelenési dátum: 2024-07-03 10:59:53Min képernyő: SMALLTámogatott CPU: x86, x86-64, armeabi-v7a, arm64-v8a
Csomag ID: de.meyle_mueller.pzSHA1 aláírás: 81:23:60:3E:3E:66:BD:61:26:9A:1C:18:A0:5B:F2:BB:2B:EF:BC:8BFejlesztő (CN): Kirill ShashkovSzervezet (O): IntexSoftHelyi (L): GrodnoOrszág (C): BYÁllam/város (ST):

PZ legújabb verziója

2.10.1Trust Icon Versions
12/6/2024
5 letöltések39.5 MB Méret
Letöltés

Egyéb változatok

2.9.4Trust Icon Versions
25/7/2020
5 letöltések39 MB Méret
Letöltés
appcoins-gift
AppCoins GamesWin even more rewards!
egyebek

Appok ebben a kategóriában

Ami még tetszhet...